In dit artikel hebben we aandacht voor het project ‘de Kiezel’ van interieurarchitectenbureau Thoben & Minten. Zij hebben het interieur van het Ronald McDonald Huis in Nijmegen opnieuw vormgegeven. 

In het Ronald McDonald Huis Nijmegen logeren ouders, broertjes of zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Radboudumc Amailia kinderziekenhuis. Hier verblijven ze dag en nacht op korte afstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt. Bij de herinrichting van de ruimtes hebben de interieurarchitecten van Thoben & Minten sfeervolle rustplekken gecreëerd waar de gasten zich thuis voelen en kunnen terugtrekken. Wij zijn trots dat we als Perletta een mooie bijdrage kunnen leveren aan het geheel. In de slaapkamers zijn onze Roundabout vloerkleden toegepast in de kleur Straw 464. 

Het eindresultaat van dit bijzondere project is prachtig en zal een grote, positieve impact hebben op de families die de kamers zullen gaan gebruiken.

Fotografie: Willy Lamers