De wereld om ons heen voelt onvoorspelbaar. Alles is volop in beweging en verandert steeds sneller. Natuur is een grote inspiratiebron om hoofd én hart weer in balans te brengen. We maken bewuste keuzes, kiezen voor hoogwaardige producten en materialen die lang meegaan.

Een oase van rust

De behoefte aan ontspanning is groter dan ooit. Ons huis verandert in een oase van rust en comfort. We omringen ons met vriendelijke vormen en zachte, comfortabele materialen in combinatie met warme tinten om zo een gevoel van veiligheid en geborgenheid te creëren. Ronde en ovale vloerkleden, hout in combinatie met natuursteen en meubels met teddystof lijken onmisbaar.

De flair van de Zuidzee kust

De kleur blauw met veel witten in combinatie met de natuurlijke elementen van hout doet ons denken aan de Zuidzee kust. De blauwe tonen zien we steeds meer terugkomen in het interieur, sommige spreken zelfs over licht blauw als het nieuwe grijs.

Blauw straalt rust uit en geeft een betrouwbaar gevoel en past hierdoor helemaal in een tijd waarbij wij opzoek zijn naar veiligheid en geborgenheid.

Terugkijken naar het verleden

Een wereld volop in beweging met technische ontwikkelingen die we nauwelijks bij kunnen houden zorgt ervoor dat we terugkijken naar het verleden. Klassieke ontwerpen en materialen als marmer, fluweel en hoogglans gelakt hout, winnen opnieuw aan populariteit en kunnen perfect worden toegevoegd aan ons moderne interieur.