Heb je vragen, suggesties of gewoon zin in een gezellig praatje? Wij zijn er voor je! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens. Of het nu gaat om vragen over jouw bestelling, een samenwerking of gewoon om hallo te zeggen, we horen graag van je! 

 

Kantooradres- & contactgegevens

Manege 9
6662 WC Elst (Gelderland)
Nederland

Maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 t/m 17:00 uur
Telefonisch bereikbaar op +31 (0)24 684 23 28
Of per mail:

Algemene vragen: info@perletta.com
Projectaanvragen: contract@perletta.com
Persaanvragen: press@perletta.com

 

Showroom

Wil je onze prachtige vloerkleden zien en ervaren? Dan ben je van harte welkom om onze showroom te bezoeken! Gevestigd in het inspirerende pand van Design Tales in Hilversum, bieden wij een unieke ervaring om onze collectie te ontdekken.

Om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke service kunnen bieden, werken we op afspraak. Neem daarom telefonisch of per e-mail contact met ons op om een afspraak in te plannen. Op die manier kunnen we alle tijd en aandacht aan jou besteden, zodat je de perfecte keuze kunt maken uit onze prachtige selectie vloerkleden.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze showroom en je te helpen bij het vinden van het vloerkleed dat perfect bij jou en je ruimte past!

Franciscusweg 10A-1
1216 SK Hilversum
Nederland

Of bezoek één van onze zorgvuldig geselecteerde verkoopadressen en laat je verrassen door de luxe en schoonheid van onze vloerkleden.