Het leveren van kwalitatief goede vloerkleden heeft onze prioriteit. Dankzij de tijdloze texturen passen onze vloerkleden voor een langere periode in jouw interieur. Daarnaast bieden we een top service om jouw vloerkleed zo lang mogelijk mee te laten gaan. Bij het maken van onze vloerkleden besteden we net zoveel aandacht aan de mensen, de dieren (schapen) en de planeet. 

 

Duurzame, natuurlijke materialen

Bij het vervaardigen van onze vloerkleden maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen die zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Zo wordt alleen de beste kwaliteit NIeuw-Zeelandse wol gebruikt. De schapen waarvan deze wol afkomstig is leiden een goed leven en de wol wordt pijnvrij van de dieren geschoren. Daarnaast worden materialen als jute, sisal en katoen toegepast in de Perletta vloerkleden.

 

Gecertificeerde producenten

Onze vloerkleden worden geproduceerd in zowel Marokko als in eigen land. Wij werken samen met gecertificeerde producenten die ook goed zijn voor de eigen mensen en aandacht hebben voor de natuur en het milieu. De mensen die onze prachtige vloerkleden maken moeten dit in fatsoenlijke omstandigheden kunnen doen en daar goed voor betaald worden. Het aanverfen van de wol wordt op deze producties met zo min mogelijk schadelijke stoffen gedaan. Dit allemaal volgens de Öko-Tex richtlijnen.

 

Tijdloos design & goed onderhoud

Dankzij de tijdloze texturen, ontwerpen en gemêleerde kleuren passen onze vloerkleden voor een langere periode in jouw interieur. Door deze goed te onderhouden zal de levensduur van het vloerkleed worden verlengd. Op onze website vind je per vloerkleed enkele onderhoudsadviezen. 

 

Wij zijn voornemens om ons de aankomende jaren te verbeteren op het gebied van energieverbruik, drukwerk, verpakkingen en transport. Op deze manier gaan wij ervoor zorgen dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk zal worden.